Webshop

Beetsterzwaag net een beetje te ver? Of vind je het gewoon heerlijk om vanaf de bank door de collectie scrollen? Dat snap ik helemaal en daarom is het mogelijk om ook lekker online te shoppen bij Mevrouw Pollewop.

De webshop is opgebouwd uit verschillende categorieën, namelijk: kleding, jongenskleding, meisjeskleding, sportkleding, zwemkleding en spenen. De categorieën spreken voor zichzelf. Alleen kan ik me voorstellen wat je kunt vinden onder de categorie kleding. Onder de categorie kleding kun je kleding vinden die voor zowel jongens als meisje geschikt is. Hier vindt je onder andere bijvoorbeeld spijkerbroeken. Kortom een categorie waar het voor iedereen leuk is om even online te ‘sneupen’.

Alle kleding is net zoals in de winkel geselecteerd op netheid. Mocht er echt iets met een kledingstuk zijn, kun je het lezen in de omschrijving of kun je het duidelijk op de foto zien. De kleding is natuurlijk niet nieuw, maar zeker goed genoeg voor een tweede ronde.

De marge van de kleding is klein en om de prijzen zo laag mogelijk te houden, zijn er in de webshop een aantal kosten die je zelf betaald. Zo betaal je als je een bestelling doet via de website de transactiekosten van Mollie. Deze kosten zijn € 0,35 per transactie. Ook betaal je de verzendkosten zelf. Mevrouw Pollewop verstuurt haar pakketjes via DHL. De totale verzendkosten (inclusief inpakkosten) bedrag voor een brievenbuspakketje € 4,45 en voor een ‘normaal’ pakket € 6,45 per verzending.

Ophalen in de winkel

Wil je jouw bestelling liever in de winkel komen ophalen? Dat is ook mogelijk. Je kunt bij jouw bestelling kiezen voor ophalen in de winkel. Je krijgt dan een e-mail zodra jouw bestelling klaar staat om opgehaald te worden.

Verzending

Iedere dag, met uitzondering van zondag, worden de bestellingen klaar gemaakt om te verzenden. Via de e-mail wordt je op de hoogte van de status van jouw pakket. Je ontvangt ook via de e-mail een Track & Trace code om jouw pakket realtime te kunnen volgen.

Waar word ik blij van?

Er is niks mooiers dan tevreden klanten maar vooral blije kindergezichtjes! Ben jij goed geslaagd bij Mevrouw Pollewop? Ja? Dan zou het mij enorm helpen wanneer je een review achterlaat.

Een voorproefje van de kleding in de webshop