Over
Mevrouw Pollewop

Mevrouw Pollewop

Komt de naam je bekend voor? Dat kan kloppen! Mevrouw Pollewop is begonnen in 2020, maar niet als winkel. In december 2020 opende Mevrouw Pollewop – Baby Spa haar deuren. Eind 2022 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft Mevrouw Pollewop de oude winkel van Bo & Binkie overgenomen. Maar ook het einde van een tijdperk, eind 2022 heeft Mevrouw Pollewop – Baby Spa haar deuren gesloten.

Maar wist je dat Mevrouw Pollewop eigenlijk al veel eerder werd geboren? Mevrouw Pollewop werd namelijk al in 2019 geboren. In 2019 werd namelijk onze dochter geboren! Mevrouw Pollewop was de bijnaam van onze dochter. Inmiddels hoeven we haar geen Mevrouw Pollewop meer te noemen, want dan denkt ze dat we het over de winkel hebben.

Mevrouw Pollewop is geboren vanuit liefde, eerst in 2019 en daarna in 2020 en vervolgens in 2022 weer als tweedehands kledingwinkel. Want de liefde voor kleding, die zit er al lang in.

Mijn allereerste bijbaantje was namelijk bij een kledingwinkel en mijn lievelingsafdeling? Dat was toch echt wel de kinderafdeling.

Mevrouw Pollewop is de winkel voor iedereen, oud & jong, groot & klein, iedereen is bij Mevrouw Pollewop welkom. Spelende kinderen? Graag, alleen maar leuk! Er is toch niks leuker dan spelende kleine spelende kinderen op de bovenverdieping en shoppende kindjes door de winkel.

De ingang is soms even zoeken, die vindt je namelijk aan de zijkant in de steeg. De draai kun je precies maken. Heb je hulp nodig? Klop gerust op het raam. Ik help je graag!

Dus duurzaam en tegen een goede prijs jouw tweedehands baby- & kinderkleding scoren of inbrengen? Dan ben je bij Mevrouw Pollewop aan het goede adres!

Tweedehands baby- & kinderkleding

Twee verdiepingen met een kleine trap in een monumentaal pand

Jongens- en meisjesafdeling

Op de benedenverdieping vindt je de meisjeskleding en gemengd de jassen en spijkerbroeken en boven de jongenskleding en schoenen gemengd

Webshop

Beetsterzwaag toch wat te ver uit de richting? Dan kun je bij Mevrouw Pollewop ook online shoppen

Webshop

Beetsterzwaag toch wat te ver uit de richting? Dan kun je bij Mevrouw Pollewop ook online shoppen

Mevrouw Pollewop

Waar word ik blij van?

Er is niks mooiers dan tevreden klanten maar vooral blije kindergezichtjes! Ben jij goed geslaagd bij Mevrouw Pollewop? Ja? Dan zou het mij enorm helpen wanneer je een review achterlaat.

Mevrouw Pollewop
Mevrouw Pollewop

Het gezicht achter…

Daisy Reitsma

Mijn naam is Daisy Reitsma-van der Zwet, 32 jaar, geboren in Hoorn (NH) maar inmiddels al jaren een ‘oprjochte’ import Fries, getrouwd met Hessel en ‘grutske mem’ van een vierjarig kleuter meisje.

Na 10 jaar in de financiële wereld te hebben gewerkt, was het in 2020 eindelijk zover. Tijd om het roer om te gooien! Na een aantal opleidingen te hebben gevolgd, opende ik in december 2020 de deuren van Mevrouw Pollewop – Baby Spa. Vol passie en enthousiasme begon ik aan dit enorme avontuur. Want dat was het zeker. niet alleen de carièrreswitch maar ook om een eigen bedrijf te beginnen tijdens de Coronapandemie.

Toen Liesette in de zomer van 2022 aangaf te gaan stoppen met Bo & Binkie, zag ik mijn kans om over te stappen van Mevrouw Pollewop – Baby Spa naar Mevrouw Pollewop – Tweedehands Baby- & Kinderkleding.

Als ik wat ik doe, doe ik vanuit de volgende overtuiging: ‘Met passie en enthousiasme maak je succes!’

Kom jij het Pollewop gevoel ervaren in de winkel of de webshop?

Mevrouw Pollewop