Over Daisy Reitsma en Mevrouw Pollewop

Daisy Reitsma

Daisy Reitsma

Mijn naam is Daisy Reitsma-van der Zwet geboren op 5 maart 1991 te Hoorn (NH) maar inmiddels een rasechte ‘import’ Fries! Sinds juni 2018 mag ik mij de vrouw van Hessel noemen. Maar in maart 2019 kon ik de allermooiste functie op mijn CV bijschrijven, namelijk die van ‘grutske’ mem! De geboorte van de eerste Mevrouw Pollewop, want dit was dé bijnaam voor onze dochter. 

Na een carrière van tien jaar in de financiële dienstverlening, begon het na de geboorte van onze dochter te bubbelen van binnen. Tijd voor een nieuwe uitdaging! De uitdaging als ondernemer waar ik mij bezig kan houden met de leukste doelgroep die er is, jullie als ouder&kind..

In november 2020 was het dan ook eindelijk tijd voor de geboorte van de tweede Mevrouw Pollewop, namelijk in de vorm van een Baby Spa! Hieronder vertel ik jullie meer over Mevrouw Pollewop. – Baby Spa.

Wil je meer weten over mijn persoonlijke leven of mijn pad naar…. Mevrouw Pollewop, klik dan op de knop hieronder om naar mijn sociale media account te gaan! 


Mevrouw Pollewop - Baby Spa

Mevrouw Pollewop – Baby Spa is ‘geboren’ op 16 november 2020 om 0.00. Een eigen bedrijf starten in de Corona-pandemie en zelfs een gedeeltelijk lockdown, brengt naast nadelen zeker ook voordelen met zich mee.. In ons ondernemingsplan heb ik aan alle kanten rekening kunnen houden met de geldende maatregelen. Bij Mevrouw Pollewop kom je dan ook geen mensen buiten jouw gezin tegen in de wellness-ruimte! Daarnaast is het gezien de grote wellness- en voedingsruimte ook makkelijk om de afstand tussen jullie en mij te bewaren. Tijdens het omdoen van de neckfloat is dit natuurlijk niet mogelijk maar dan werk ik zo veilig mogelijk met een mondkapje op!

Mevrouw Pollewop is geboren vanuit passie en enthousiasme voor de allerkleinste! Het is niet voor niks dat de eerste Mevrouw Pollewop namelijk werd geboren in maart 2019. Mevrouw Pollewop was namelijk de eerste bijnaam voor onze dochter. De liefde die ik voel voor onze dochter, voel ik ook voor Mevrouw Pollewop – Baby Spa.

De basis bij Mevrouw Pollewop is dan ook dat je je thuis voelt. Want alleen als jij en je kindje zich fijn voelen, lukt het om optimaal te ontspannen. Met de persoonlijke aandacht zorg ik dat dit een ervaring wordt die je nooit meer vergeet!

Ook als de roze of blauwe wolk niet altijd aanwezig is, ben je van harte welkom om langstekomen. Juist dan is het zo belangrijk om met elkaar en van elkaar te kunnen genieten. Hier heb ik dan ook alle begrip en aandacht voor. 

Durf jij het aan om samen een prachtige herinnering met je kindje te maken? Maak dan snel een afspraak via de knop agenda.

Spetter ervaringen

Natuurlijk vindt Mevrouw Pollewop het onwijs belangrijk wat jullie vinden van de floatsessie, baby massage of de cursus baby massage. Op dit moment vernieuwen we de recensies niet omdat we helaas vanwege de lockdown gesloten zijn.

Maar heb jij Mevrouw Pollewop – Baby Spa bezocht voor de lockdown en wil je graag jullie spetterervaring delen? Dit kan via onze socials, whatsapp of natuurlijk via de e-mail!

Winnie Postma

Vandaag heeft ons lieve meisje heerlijk genoten van de massage en het floaten 🥰 er hangt een hele ongedwongen en ontspannen sfeer, we voelden ons erg op ons gemak bij Daisy ☺️ Echt een aanrader, ga zo door! ☺️

Suzanna Fiks-Stelwagen

Mijn man, onze baby en ik voelden ons erg op ons gemak bij Daisy en de baby-spa. Ze is een schat van een vrouw en speelt in op wat de baby aangeeft. Alles draait om de baby waardoor je je lekker kunt ontspannen. Onze zoon heeft heerlijk genoten van de babymassage en floatsessie. Alles is heel ruim opgezet, wat in deze coronatijd echt fijn is.

Anneke Rinsma

Wij hebben gister enorm genoten!! Er hangt een ontspannen sfeer bij mevrouw Pollewop en Daisy speelt goed in op wat de baby wil. Janna was heerlijk ontspannen tijdens de massage en in het bubbelbad en is daarna als een blok in slaap gevallen. Echt een aanrader!!

Over Daisy Reitsma en Mevrouw Pollewop

Over Daisy Reitsma en Mevrouw Pollewop