MOederdag
pakket

Op zoek naar een speciaal cadeau voor jouw allerliefste moeder, oma of misschien voor jouw partner? Als hart onder de riem omdat jullie kindje allang in jullie hart is geboren maar (nog) niet uit de buik? Of is jullie kindje een sterretje geworden? 

Mevrouw Pollewop maakt speciale 9 mei pakketen! Samen spreken we af wat je ongeveer in je hoofd hebt qua thema, bijvoorbeeld food, ontspanning of boeken en ik maak een passend pakket voor jou. 

Uiteraard met een prachtige kaart van Post van Suus waar je je eigen boodschap voor jouw kanjer op kan schrijven!

De kosten van dit moederdagpakket? Die zullen per pakket verschillen en daarom spreken we dit natuurlijk van tevoren af!

Wil je meer weten of een speciaal pakket bestellen? Vul dan het contactformulier hieronder in!

Moederdagpakket

Laat dit veld blanco

Laten we er samen een onvergetelijke moederdag van maken!

Cursus Babymassage

Samen een privé cursus babymassage voor Moederdag? Dus een cadeau waar jullie allemaal van kunnen genieten? Kies voor de moederdagactie!

Nú voor € 100,-!

Cadeaubon

Nu speciaal voor moederdag een cadeaubon ter waarde van één complete floatsessie, prachtige kaart van Post van Suus en een lekkernij!

Speciaal voor Moederdag € 60,-.

Moederdagpakket

Jullie kindje geboren in jullie hart maar (nog) niet vanuit de buik? Of is jullie kindje een sterretje geworden? Mevrouw Pollewop maakt in overleg met jou een Moederdag pakket op maat!
Prijs wordt samen afgesproken!