Moederdag
cadeaubon

Wil je graag komen floaten en wil je dit op Moederdag cadeau geven aan de moeder van jullie topper? Geen enkel probleem, Mevrouw Pollewop heeft speciaal voor Moederdag de Moederdag Cadeaubon!

Wat is er anders dan een normale cadeaubon? Bij de Moederdag Cadeaubon zit een mooie kaartje van Post van Suus speciaal voor Moederdag en een lekkernij. 

Zo maak jij de blits met jouw mooie spetterkwaker in een tijdelijk verblijf, kaart en lekkernij. Het enige wat jij nog moet doen naast het bestellen van deze cadeaubon? De kaart schrijven en een ontbijtje op bed maken!

De prijs van deze speciale cadeaubon voor één complete floatsessie met extra’s is € 60,-.

Moederdag Cadeaubon

Laat dit veld blanco

Laten we er samen een onvergetelijke moederdag van maken!

Cursus Babymassage

Samen een privé cursus babymassage voor Moederdag? Dus een cadeau waar jullie allemaal van kunnen genieten? Kies voor de moederdagactie!

Nú voor € 100,-!

Cadeaubon

Nu speciaal voor moederdag een cadeaubon ter waarde van één complete floatsessie, prachtige kaart van Post van Suus en een lekkernij!

Speciaal voor Moederdag € 60,-.

Moederdagpakket

Jullie kindje geboren in jullie hart maar (nog) niet vanuit de buik? Of is jullie kindje een sterretje geworden? Mevrouw Pollewop maakt in overleg met jou een Moederdag pakket op maat!
Prijs wordt samen afgesproken!