Moederdag
9 mei 2021

Ben jij of beter gezegd zijn jullie al klaar voor de eerste Moederdag als wens-, toekomstige of kersverse moeder?

Nee? Geen probleem! Mevrouw Pollewop helpt je graag met een origineel cadeau!

Wil je alvast een sneakpreview? Klik dan snel op de You-Tube Moederdagcadeau knop!

mevrouw pollewop
moederdag cadeautjes

cursus babymassage

Babymassage is een mooie en fijne manier om de band tussen ouder en kind te versterken. Tijdens de cursus babymassage leer je grepen vanuit de Shantala babymassage. Een heerlijk moment voor jullie en jullie kindje! Maar ook zo fijn om de o zo vervelende krampjes te kunnen verlichten! 

Tijdens de corona pandemie geef ik deze cursus alleen privé. Echt aandacht één op één! De cursus duurt 4 weken waarbij je iedere week één uur een bijeenkomst hebt. Dit kan thuis als je in de omgeving van Beetsterzwaag woont, maar ook in de prachtige ruimte aan de Vlaslaan!

Speciaal voor moederdag  betaal je nu maar           €100,- per koppel voor de cursus babymassage. 

Floatsessie

Wist je dat ik op Moederdag geopend ben? Dus op Moederdag zelf komen genieten, boek dan snel!

Eerst krijgt jullie topper een heerlijke massage van papa of mama die ik jullie uiteraard leer! Daarna de zwemluier aan en de float om en lekker spetteren.

Terwijl jullie topper aan het spetteren en aan het ontspannen is, staat er natuurlijk voor jullie koffie of thee en wat lekkers klaar!

Een floatsessie kost € 55,- en een vriendjesdate   € 100,-. Boeken? Klik hier op de button hiernaast.

SPeciale moederdag actie

Wil je een cadeautje wat je bij je ontbijt op bed kan geven? Dat kan ook!

Mevrouw Pollewop heeft voor Moederdag een speciale Moederdagcadeaubon! Natuurlijk de spetterkwaker met tijdelijk verblijf en de cadeaubon, maar speciaal voor Moederdag zit er een mooie kaart en wat lekkers bij! Wil je een Moederdag cadeaubon voor een complete sessie en de extra’s? Dit toffe cadeau kost € 60,-!

Toch op zoek naar iets heel anders? Op bestelling maak ik veel meer persoonlijke cadeautjes voor deze bijzondere dag. Deze cadeau’s zijn ook zeker geschikt voor wensmoeders of moeders die hun kindje zijn verloren. Neem gerust contact op voor meer informatie!

hoe hebben andere moeders
mevrouw pollewop ervaren?

Chest float

Mijn man, onze baby en ik voelden ons erg op ons gemak bij Daisy en de baby-spa. Ze is een schat van een vrouw en speelt in op wat de baby aangeeft. Alles draait om de baby waardoor je je lekker kunt ontspannen. Onze zoon heeft heerlijk genoten van de babymassage en floatsessie.

Alles is heel ruim opgezet, wat in deze coronatijd echt fijn is.

Suzanna Fiks-Stelwagen

Nekfloat

Super leuk gehad! M'n zoontje heeft erg genoten! Zowel de massage als in het badje, hij vond alles prima en was erg ontspannen, ook na de tijd. In de maxi cosi gelijk in slaap gevallen.

Daisy is erg leuk met kinderen en met ons natuurlijk ook! Super vrouw, erg betrokken en geduldig en gezellig in voor een praatje.

Top ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar..

Malissa Wagenaar