Op zoek naar
het ultieme
genietmoment
met jullie baby?

Dan ben je bij Mevrouw Pollewop – Baby Spa in Beetsterzwaag, Friesland aan het juiste adres! Kies je voor een floatsessie? Dan krijg je altijd een privé behandeling! Zo kunnen jullie optimaal van elkaar genieten onder het genot van een kopje thee of koffie!

Neckfloat Mevrouw Pollewop - Baby Spa

Neckfloat

Vanaf twee weken kun je al komen floaten in de neckfloat bij Mevrouw Pollewop.
Heerlijk op ontdekking of gewoon ontspannen. Het kan allemaal terwijl je lijfje lekker gewichtloos is! Weer even terug naar de geborgenheid zoals tijdens de zwangerschap in de buik.

Chestfloat Mevrouw Pollewop - Baby Spa

Chestfloat

Wil je al lekker zwemmen en spetteren? En achter de eendjes en visjes in de babyjacuzzi aanzwemmen? Dan is de chestfloat helemaal jouw ding! De chestfloat wordt meestal gebruikt vanaf 7 maanden, maar is afhankelijk van de ontwikkeling van jouw kindje.

Zitfloat Mevrouw Pollewop - Baby Spa

Zitfloat

Te groot voor de neck- en chestfloat? Geen probleem! Bij Mevrouw Pollewop hebben we ook nog de zitfloat. Heerlijk spelen terwijl je geniet van de bubbels en de discolampjes onder jouw voetjes.. In de zitfloat kunnen kindjes tot ongeveer 15 maanden komen genieten.

Of je nu kiest voor een floatsessie, vriendjesdate of cursus shantala babymassage...

ieder bezoek aan Mevrouw Pollewop moet een klein feestje voor jullie zijn. Wanneer je kiest voor een floatsessie, is de sessie dan ook altijd privé. Zo kunnen we in alle rust jouw zwangerschap, bevalling en wensen bespreken. Heeft jouw kindje veel last van darmkrampjes? Of last van reflux? Dan kunnen we hier tijdens de massage specifiek op in gaan! Zo kijk ik bij ieder kindje wat nodig is om een zo ontspannen mogelijk genietmoment te creëren. Geen kindje is natuurlijk gelijk. En dat geldt ook voor jullie als ouders. Voel jij je nog niet zo fijn na bevalling? Neem gerust contact op te kijken of ik ook voor jullie een ontspannen moment met jullie kindje kan verzorgen.

Wist je dat het masseren van jouw kindje niet alleen veel positieve fysieke effecten heeft maar ook ontzettend goed is voor de band tussen ouder en kind? Wil je ook graag leren hoe jij jouw kindje kan masseren? Druk dan op cursus shantala babymassage voor meer informatie.

Heb jij een tweeling of wil je samen met een vriendin, vriend, neef, nicht of natuurlijk iemand anders komen floaten? Kies dan voor een ‘Vriendjesdate’ dan zorg ik dat er twee badjes gevuld klaar staan!

Het gezicht achter...

Daisy Reitsma Mevrouw Pollewop - Baby Spa

Mijn naam is Daisy Reitsma-van der Zwet, 31 jaar, geboren in Hoorn maar inmiddels al weer langer een import-Fries, getrouwd met Hessel en ‘grutske mem’ van een peutermeisje van 3 jaar. Samen met onze kat Duke wonen wij inmiddels alweer 7 jaar in Beetsterzwaag. 

Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de HBO-opleiding Financial Services Management maar heb mij inmiddels verdiept in het welzijn van ouder en kind. Want dit is natuurlijk onmisbaar bij het werken in een baby spa! De volgende opleidingen heb ik gevolgd om jullie de ultieme beleving te laten ervaren met jullie kleine spetter:

  • Baby- en Kinder EHBO;
  • Cursus Kinderpsychologie;
  •  Docent Shantala Babymassage;
  • Docent Baby Yoga;
  • Docent Zwangerschapsyoga/bevalcursussen;
  • Vakopleiding Life Coach. 

Waar vindt je Mevrouw Pollewop - Baby Spa ?

Je vindt Mevrouw Pollewop – Baby Spa aan de Vlaslaan 11C in Beetsterzwaag.

Kom je van de A7? Dan rijdt je het dorp in via de Hoofdstraat. Voor tankstation Shell Tolman sla je linksaf. Vervolgens rijdt je eigenlijk pal op Mevrouw Pollewop af. Het pand, onder de appartementen, schuin tegenover de Buorskip is waar je ons kan vinden. 

Als je om het gebouw heen rijdt, vindt je de hoofdingang die we delen met MBS en Stuij de Businessmanager. Als je op de bel drukt, kom ik je ophalen!

Gebaseerd op 222 recensies.
annemaryn lendway
annemaryn lendway
07/08/2022
Bij Mw Pollewop is het altijd super fijn, leuk en gezellig! Je kan zien dat ze dit werk met veel liefde en passie doet! Wij zijn hier nu voor de 2e keer geweest, maar komen zeker nog een keer terug!
Jolanda Huitema
Jolanda Huitema
04/08/2022
Hele leuke babyspa. Onze dochter vond het een prettige ervaring. Eigenaresse die deed het super leuk en nam genoeg tijd voor de spasessie. Zeker aan te raden!
Daisy Storm
Daisy Storm
30/07/2022
Hele fijne ervaring! Onze kleine van 6 maanden heeft zo genoten! Deze plek is zeker aan te raden, en wij komen zeker terug! 🤎
Bianca De Bruin
Bianca De Bruin
29/07/2022
Erg verzorgde en gezellige babyshower bij Daisy 'geboekt'. Ze is erg betrokken en vriendelijke !
Leanne Barelds
Leanne Barelds
29/07/2022
Een gezellige babyshower gehad! Raad het zeker aan om hier naar toe te gaan😊
Lyanne de Roos
Lyanne de Roos
23/07/2022
Mooie locatie, fijne sfeer, netjes en schoon. Onze zoon van 10 weken heeft heerlijk genoten en lekker diep geslapen na de float sessie.
Jitske Starkenburg
Jitske Starkenburg
23/07/2022
Reinalda Lem
Reinalda Lem
23/07/2022
Tessa Liemburg
Tessa Liemburg
21/07/2022
Superleuke float sessie en babymassage gehad! Een echte aanrader! ☺️
Afke Pietersma
Afke Pietersma
20/07/2022
Wat een top ervaring. Daisy keek goed naar de baby zijn behoeften, de sfeer was ontspannen en de baby heeft genoten dus mama ook. Zeker een aanrader voor alle mama's om mee te maken