Inbrengen

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Inbrengen

– Inbrengen kan weer, maximaal 20 stuks voor kinderkleding. Geen ondergoed, rompers, maillots, sokken, winterjassen en sokken. –

De kast aan het opruimen en jij vindt allemaal kleding die nog prima een tweede ronde (of derde of vierde) mee kan? Dan kun jij jouw ‘oude’ baby- en kinderkleding bij Mevrouw Pollewop komen inbrengen. 

De kleding wisselt natuurlijk enorm snel! Daarom is het op dit moment altijd mogelijk om kleding in te brengen…. Maar houd wel rekening met het jaargetijde. Op dit moment kun je jouw winterkleding inbrengen.

Je brengt de schone en nette kleding, die er als nieuw uit ziet, in een tas bij Mevrouw Pollewop in de winkel. Dit kan gewoon tijdens de openingstijden, namelijk woensdag van 10.00 -17.00, vrijdag van 9.00 – 17.00 en zaterdag van 9.00 -13.00. Zorg er voor dat je een briefje in de tas stopt met daarop de volgende gegevens: jouw naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en of de kleding die niet verkocht wordt naar het goede doel mag of dat je de kleding dan graag weer komt ophalen. Je kunt dit zelf op een briefje schrijven of hieronder het inbrengformulier downloaden.

Vervolgens ga ik aan de slag! Ik controleer de kleding op netheid en selecteer de kleding die in de winkel komt te hangen. Ik zorg dat al jouw kleding wordt voorzien van een prijs en vervolgens hang ik het in de winkel. Daarnaast zal de meeste kleding ook op de webshop geplaatst worden. 

Op het moment dat er een kledingstuk van jou verkocht wordt, ontvang jij 50% van de verkoopwaarde als shoptegoed in de winkel. Zo kun jij ook lekker jouw slag slaan in de winkel!

Veelgestelde vragen

Het inbrengen staat hierboven natuurlijk in een notendop beschreven. Hieronder lees je veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Je kunt alle kleding* inbrengen maar zorg er wel voor dat de kleding gewassen is. Ook is het natuurlijk belangrijk dat de kleding heel en netjes is. Het is de bedoeling dat de winkel is gevuld met kleding die er als nieuw uit ziet. Vraag jezelf altijd af bij het inbrengen: ‘Zou ik dit zelf nog kopen?’ Is jouw antwoord ja, dan is jouw inbreng zeker welkom. Twijfel je? Vraag dan gerust. 

*Lees de veelgestelde vraag: “Wat kan ik niet inbrengen?” voor de uitzonderingen.

Nee zeker niet, wel merk ik dat merkkleding he snelste verkoopt! Naast merkkleding kun je ook kleding inbrengen die bijvoorbeeld zelfgemaakt is. Maar ook kleding van de Zara, H&M en bijvoorbeeld C&A is meer dan welkom. Wel ben ik iets kritischer op deze kleding. 

Helaas! De prijs waarvoor de kleding verkocht gaat worden, wordt bepaald door Mevrouw Pollewop.

Om de winkel overzichtelijk te houden zijn er aantal dingen die je helaas op dit moment niet kunt inbrengen. Ik merk dat er te weinig vraag naar deze artikelen is:

  • Rompers, onderbroeken en hempjes;
  • Sokken en maillots;
  • Handschoenen, sjaals en mutsen;
  • Schoenen.

Je kunt zelf bepalen wat er met jouw niet verkochte kleding gebeurt. Je kunt bij het inbrengen aangeven dat je het graag weer wilt komen ophalen of dat je het doneert aan het goede doel.

Helaas is het niet mogelijk om jouw shoptegoed te laten uitbetalen in contanten.

De ingebrachte kleding blijft jouw eigendom. Daarom is het voor Mevrouw Pollewop niet mogelijk om de kleding te verzekeren.

Van de verkoopwaarde krijg jij zelf 50% in de vorm van een shoptegoed. De overige 50% is voor Mevrouw Pollewop.