Winkel

De winkel

Aan de Hoofdstraat 79 in Beetsterzwaag vindt je de winkel van Mevrouw Pollewop – Tweedehands Baby- & Kinderkleding. Sommige mensen kennen het pand van ‘Ons Huis’ of kennen het monumentale karakter van het pand. Vroeger was het pand namelijk ‘Het Armenhuis’. 

De ingang van de winkel is misschien even zoeken, want hij zit niet zoals je verwacht aan de voorkant van de winkel. De ingang vindt je in de steeg tussen ‘Hair by Loox’ en Mevrouw Pollewop. De deur zit meestal dicht maar loop tijdens de openingstijden gewoon lekker naar binnen!

In de winkel zie je nog veel oude kenmerken. Boven zit nog een bedstee en een doorgeefluik naar de zaal toe. En de kleuren van het keukentje en de kasten doen je zeker ook nog aan vroeger denken.

De winkel bestaat uit twee verdiepingen welke gescheiden zijn door een kleine trap.

Begane grond

Op de begane grond vindt je de meisjeskleding. Daarnaast zijn er toch twee rekken, namelijk het rek met jassen en spijkerbroeken wat gemengd is. En dus ook zeker voor jongens.

Verdieping

Met de kleine trap naar boven komen je in het jongensdomein. Check de foto! Maar... in de open kast staan de schoenen en ook de schoenen staan door elkaar!

Webshop

Fysiek de winkel bezoeken lastig? Of shop je liever online, dat kan natuurlijk ook!

Webshop

Fysiek de winkel bezoeken lastig? Of shop je liever online, dat kan natuurlijk ook!

Mevrouw Pollewop

Waar word ik blij van?

Er is niks mooiers dan tevreden klanten maar vooral blije kindergezichtjes! Ben jij goed geslaagd bij Mevrouw Pollewop? Ja? Dan zou het mij enorm helpen wanneer je een review achterlaat.

Mevrouw Pollewop
Mevrouw Pollewop

Kijkje in de winkel

Contactgegevens en openingstijden

Contactgegevens

Hoofdstraat 79                9244CM Beetsterzwaag

info@mevrouwpollewop.nl

06 15513213

 

Openingstijden