Hoera, een baby!

Hoera, er komt weer een nieuwe wondertje in jullie familie of vriendengroep bij! Hoe leuk is dat? Dat moet natuurlijk gevierd worden.

De hoogste tijd om een babyshower te organiseren, maar wat nou als je dat nog nooit eerder hebt gedaan en je geen idee hebt waar je moet beginnen? Of je simpelweg de tijd niet kan vinden om een babyshower te plannen?

Geen paniek! Ik help je graag op onze mooie locatie in Beetsterzwaag een babyshower te organiseren!

Geen tijd te verliezen en mag ik je helpen? Klik dan snel op de onderstaande knop om contact met mij op te nemen!

This how we party!

Iedere babyshower moet natuurlijk een feestje worden! Maar wat een feestje is, is natuurlijk persoonlijk. Daarom biedt Mevrouw Pollewop drie hoofd arrangementen voor de babyshowers. Binnen deze arrangementen stemmen we de babyshower natuurlijk af op jullie persoonlijke voorkeuren! Ik zal jullie hieronder kort meenemen in de drie verschillende arrangement. Maar wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar de prijs? Klik dan op de knop onder jouw gewenste party om contact op te nemen! 

This is how we party!

Iedere babyshower moet natuurlijk een feestje worden! Maar wat een feestje is, is natuurlijk persoonlijk. Daarom biedt Mevrouw Pollewop drie hoofd arrangementen voor de babyshowers. Binnen deze arragamenten stemmen we de babyshower natuurlijk af op jullie persoonlijke voorkeuren! Ik zal jullie hieronder kort meenemen in de drie verschillende arrangement. Maar wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar de prijs? Klik dan op de knop onder jouw gewenste party om contact op te nemen!

Spetter babyshower

High babyshower

Crea babyshower

Spetter babyshower

We beginnen de spetter babyshower met een gezellige high tea waar ook ruimte is voor het geven van cadeautjes. Na de high tea geef ik jullie een korte workshop babymassage! Ik hoor je denken: “Hoe dan… zonder baby’s?” Het antwoord is simpel op de oefenpoppen! Na de workshop gaan we verder met de high tea waarna we afsluiten met een bedankje voor iedereen!

High
babyshower

De high babyshower is een babyshower waarbij de ruimte natuurlijk helemaal gezellig versierd is. We beginnen met een high tea en gaan daarna door met een echte baby quiz of moeder kletspot ronde! De quiz bestaat uit vragen over de zwangerschap, bevalling, moederschap en het eerste levensjaar van de toekomstige spettertopper. De kletspot is gericht op het moederschap! Maar de keuze is aan jullie!

Crea
babyshower

Ook de crea babyshower starten we met een high tea. Na de high tea, of eigenlijk tijdens, starten we met een creatieve activiteit. Of dat nou is het versieren van een kledinghanger met persoonlijke boodschap, het schilderen van een canvas voor de babykamer of het versieren van een romper, aan het einde van de shower gaat de zwangere naar huis met een aantal mooie fysieke herinneringen!   Maar… natuurlijk krijgen jullie allemaal een aandenken mee!

Ik wil graag meer weten over een babyshower bij Mevrouw Pollewop

 

(geen titel)

Laat dit veld blanco